Compeed Pleister Blaren Hoge Hakken 5

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of in de automaat

Ophalen in ons afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Elegante schoenen zijn niet altijd de meest comfortabele schoenen om een hele dag te dragen. Hoge hakken hebben vaak een harde hiel die gemakkelijk aanleiding geeft tot blaren. Maar ook platte schoenen zoals sandalen met bandjes of riempjes kunnen vervelend schuren en blaren vormen. En toch kunnen we niet elke dag gemakkelijke sneakers dragen.

Blaren ontstaan door de druk en de constante wrijving op één plaats. Blaren komen ook sneller voor als het te warm is aan je voeten of als ze vochtig zijn.

Een blaar of blein is een vochtzakje net onder de bovenste huidlaag en is meestal gevuld met helder vocht. Als je blijft rondlopen met een blaar dan zal ze openscheuren en zal de onderliggende huidlaag verder beschadigd worden en beginnen te bloeden.

Als je al een blaar hebt, zullen de blarenpleisters van Compeed® zorgen voor onmiddellijke pijnverlichting en een snelle genezing. Het gelkussentje verspreidt de druk op de blaar en neemt tegelijk de wrijving weg. De hydrocolloïdgel in de pleister neemt overtollig vocht op en zorgt voor de beste omstandigheden voor het herstel van de huid.

Heb je nog geen blaren en wil je zeker zijn dat je zorgeloos de dag doorkomt? Gebruik dan een Compeed® pleister zodra je ergens irritatie of wrijving voelt of zelfs vooraf. De Compeed® pleister voor hoge hakken is uitermate geschikt om vooraf aan te brengen, voor je vertrekt. Zo ben je een hele dag beschermd en kan je genieten van je mooie schoenen. Bovendien is de Compeed® pleister voor hoge hakken zo goed als onzichtbaar in elk type schoen, dankzij zijn unieke vlindervormige ontwerp.

Gebruik

1. Reinig en droog de huid voor gebruik en zorg ervoor dat het gebied van de blaar vrij is van crèmes en oliën.

2. Verwijder het papier van de bodem en vermijd het aanraken van de kleefzijde.

3. Breng de pleister stevig aan op de blaar en zorg ervoor dat de randen glad zijn.

4. Laat de pleister op zijn plaats zitten tot hij begint op te rollen (een pleister kan meerdere dagen blijven zitten).

5. Om de pleister te verwijderen: niet naar boven trekken maar langzaam uitrekken langs de huid.

Samenstelling

Deze verpakking bevat vijf blarenpleisters voor hoge hakken.De speciale vlindervorm zorgt voor een uitstekende pasvorm rond de hiel en zorgt dat de pleister zo goed als onzichtbaar is in de schoenen.

Indicatie

Pijnverlichting en genezing van blaren bij harde schoenen, zoals bv. schoenen met hoge hakken.

Gegevens
CNK3933017
FabrikantenHRA Pharma, Perrigo
MerkenCompeed
Breedte20 mm
Lengte80 mm
Diepte155 mm