Welkom bij Apotheek Vanmeirhaeghe Kluisbergen

Apotheek Greet Vanmeirhaeghe

Wij, als zorgend team helpen u graag.  Vraag raad of kijk eens op onze webshop en kies uit ons uitgebreid aanbod van klassieke en natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen en cosmetica.

Bent u op zoek naar een helpende hand of luisterend oor? Wij bieden een zorgrelatie aan onze klanten, een totaalbegeleiding. 

Is het voor u niet mogelijk om tot bij ons in de apotheek te geraken, geef ons een seintje, wij komen graag tot bij u thuis.

Maak hier uw afspraak voor een covid antigeentest

Je komt terecht op onze afsprakenmodule waar u eenvoudig uw tijdstip kan aanduiden.

MAAK AFSPRAAK

Klantgericht en betrokken

In onze apotheek te Kluisbergen staan apothekers Greet, Fien, Emma en Emma  klaar om u met de glimlach te helpen.

Wij streven naar een zo goed mogelijke klantentevredenheid.  

Wij adviseren u graag bij al uw vragen betreffende uw gezondheid en levenskwaliteit.

Leer ons beter kennen

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of zelf ophalen.

Lees meer

Online Apotheek Kluisbergen

Naast de excellente service en het advies op maat in onze apotheek willen we het u nog makkelijker maken met onze online diensten. Via onze website kan u bestellingen en reservaties doen. Via onze uitgebreide shop vindt u alle producten terug.

Verder kan u via onze website uw voorschrift opladen.. Uw apotheker legt de medicijnen klaar en u komt er om wanneer het u past. Mocht dit na de openingsuren zijn, kunnen we uw medicijnen altijd in de afhaalkluisjes leggen. 

U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit meer dan 37.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u naar uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.
Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…

Meer weten over bepaalde onderwerpen?

Mijn kind heeft luizen, wat moet ik doen?

Hoofdluizen, de nachtmerrie van elke ouder. Bijna iedereen krijgt wel eens te maken met deze kleine, kriebelige beestjes. Het is een veel voorkomend probleem dat meestal schoolgaande kinderen en hun familie treft. Luizen zijn gelukkig niet gevaarlijk, maar kunnen wel erg veel ongemak veroorzaken. Wat zijn luizen precies, hoe kan je ze voorkomen en wat moet je doen als je kind toch bezoek heeft van luizen? Wij vertellen je er alles over!

  Waarom handen wassen tot minder ziektes leidt

  De meeste ziektes veroorzaakt door bacteriën of virussen worden verspreid via de handen. Deze besmettelijke ziektes tonen het belang aan van goed gewassen handen. Je komt in contact met bacteriën en virussen via deurknoppen, toiletten, winkelwagens en in vele andere situaties. Hoe en wanneer moet je jouw handen wassen? Lees in dit artikel wat jij kan doen om ziektes te voorkomen.

   Last van een droge huid? Lees wat je daartegen kan doen

   We hebben allemaal wel eens last van een droge huid, ongeacht onze leeftijd. Dan voelt de huid ruw aan, en heb je last van jeuk en schilfers. Daarnaast kunnen er zelfs (pijnlijke) kloofjes of barstjes ontstaan. Waar komt een droge huid vandaan, en hoe kan je dit probleem oplossen? Wij geven jou hier enkele tips om de droge huid te verzorgen!

    Winterzon en UV-bescherming

    Wanneer het warm is, bikini's en zwemshorts de meest gedragen kleding zijn en de zon laat ondergaat, twijfelen weinigen aan het belang van zonnebescherming. Maar, hoe zit dat nu precies tijdens de wintermaanden? We leggen de focus op UV-bescherming in de winter.

     Darmkanker

     In Wallonië ondergaat slechts één persoon op de tien, die ouder is dan 50 jaar, een systematisch onderzoek naar dikkedarmkanker, in Vlaanderen zijn dit 5 personen op 10. Nochthans treft deze ziekte 9000 Belgen per jaar en sterven er jaarlijks zo'n 3000 Belgen aan de gevolgen van deze kanker.

      Wanneer is kinkhoestvaccinatie aanbevolen?

      Kinkhoest is een erg besmettelijke aandoening van de bovenste luchtwegen. Ze wordt veroorzaakt door de bacterie Bordetella Pertussis. Bij het hoesten en niezen verspreidt deze bacterie zich vooral via kleine vochtdruppeltjes doorheen de lucht. Zowel volwassenen, jongeren als baby's kunnen kinkhoest krijgen. Volwassen patiënten vertonen vaak geen tot weinig symptomen in vergelijking met zuigelingen en kinderen.

       Heb je al een voorschrift?

       Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

       Voorschrift online opladen

       maandag

       08:30 - 12:30

       13:30 - 19:00

       dinsdag

       08:30 - 12:30

       13:30 - 19:00

       woensdag

       08:30 - 12:30

       13:30 - 19:00

       donderdag

       08:30 - 12:30

       13:30 - 19:00

       vrijdag

       08:30 - 12:30

       13:30 - 19:00

       zaterdag

       09:00 - 12:00

       zondag

       gesloten