Over ons

Apotheek Vanmeirhaeghe in Kluisbergen, Klantgericht en Betrokken

In onze apotheek te Kluisbergen staan apothekers Greet, Fien en Emma klaar om u met de glimlach te helpen. Wij streven naar een efficiënte en kwalitatieve relatie met al onze patiënten. Wij adviseren u graag bij al uw vragen betreffende uw gezondheid en levenskwaliteit.

Een persoonlijk contact met advies op uw maat is daarbij essentieel voor ons. Vraag ons om advies uit ons uitgebreid aanbod van klassieke en natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen en cosmetica.

Bent u op zoek naar kwaliteit, service en zorg? Wie bieden een zorgrelatie aan onze klanten, een totaalbegeleiding waar we u helpen met therapietrouw, medicatieschema’s en medicatienazicht. Is het voor u niet mogelijk om tot bij ons in de apotheek te geraken, geef ons een seintje, wij komen graag tot bij u thuis met uw medicatie.

Emma Vercruysse

Apotheker

Greet Vanmeirhaeghe

Apotheker

Fien Luyckx

Apotheker

Emma Coulembier

Apotheker

Online Apotheek Kluisbergen

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. Via onze database vindt u alle producten terug.

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit meer dan 37.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u naar uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.
Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht