Altisa Rode Druivenpit Extr.80mg+bioflavon.caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of in de automaat

Ophalen in ons afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

VinOxydant Advanced van Altisa bevat een extract van pitten van rode druiven gestandaardiseerd op 95% totaal polyfenolengehalte en 50% proanthocyanidines (OPC's) gehalte.

De oligomere proanthocyanidines (OPC's) behoren tot de groep van secundaire plantenstoffen van de flavonoïden. De pitten van de rode wijndruif (Vitis vinifera L.) bevatten hoge gehaltes van deze natuurlijke werkzame stof OPC met anti-oxidant werking.

Gebruik

Aanbevolen dagelijkse portie (ADP)

Voor volwassenen: 1 - 3x 1 vegetarische slikcapsule bij de maaltijden met wat vloeistof innemen.

Samenstelling
Samenstelling per 1 vegetarische slikcapsule:
Vitis vinifera L. (druivenpitten/zaadjes) extrakt 80mg
waarin 50% OPC's 40mg
95% polyfenolen 76mg
Citrus bioflavonoïden 360mg
Contra indicatie

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.

Gegevens
CNK3148152
FabrikantenDieximport
MerkenAltisa
Breedte76 mm
Lengte118 mm
Diepte50 mm
Hoeveelheid verpakking60 vcap
Kenmerken

Bevat GEEN kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat GEEN van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011 : suiker; zout; zetmeel; maïs; melk(derivaten); talk; dierlijke derivaten; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine; weekdieren en producten op basis van weekdieren.