Diakur Plus Plus 24x100g
Niet op voorraad
Onze Leveringsmethodes:
Afhalen in de apotheek of in de automaat
Ophalen in ons afhaalkluisje
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.
Lees meer over Beschrijving , Gebruik , Samenstelling en Gegevens .
Aanvullend dieetvoeder voor kalveren ter stabilisatie van de water- en elektrolytenbalans voor de ondersteuning van een fysiologische vertering.
Toediening van Diakur® Plus aan kalveren is aangewezen ter ondersteuning van de spijsvertering en in geval van slappe mest. Meng voor kalveren van ongeveer 50 kg 100 g Diakur® Plus (1 zakje of 2 maatschepjes) met 2 liter warm water (of melk) van 35-40 °C en dien het mengsel onmiddellijk na de bereiding toe aan het kalf. Herhaal dit 2 tot 3 maal daags gedurende 1 tot 7 dagen. Gebruik voor grotere kalveren (> 60 kg) 150 g Diakur® Plus (3 maatschepjes of 1,5 zakje) gemengd met 3 liter warm water of melk. In gevallen van ongecompliceerde slappe mest en in periodes van een verhoogd risico op het optreden van slappe mest kan Diakur ® Plus gemengd warden met melk of kunstmelk in plaats van water. In zulke gevallen wordt aangeraden om tussen de melkvoedingen door extra water aan het kalf aan te bieden. Het is aanbevolen een dierenarts te raadplegen vóór gebruik.
Glucose, gedroogde citruspulp, natriumchloride, natriumbicarbonaat, natriumacetaat, natriumcitraat, geïnactiveerde gist en delen ervan, kaliumchloride.
CNK | 1688795 |
---|---|
Fabrikanten | Boehringer Ingelheim Animal |
Merken | Boehringer |
Breedte | 246 mm |
Lengte | 334 mm |
Diepte | 154 mm |