Nicorette Fruit & Mint 1mg Spray Dos 2x150

Geneesmiddel
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of in de automaat

Ophalen in ons afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nicorette® Fruit & Mint Mondspray duopack helpt u bij het stoppen met roken. De toegevoegde therapeutische nicotine tempert uw rookverlangen in dertig seconden met slechts twee verstuivingen. De mondspray onderdrukt ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en verminderde eetlust, waardoor uw succes op een rookvrij leven groter wordt. Nicorette® Fruit & Mint Mondspray duopack is een snelle manier om van uw rookverlangen af te komen. De twee Nicorette-sprays vervangen tot wel 300 sigaretten. De smaak van fruit en munt zorgt voor een frisse adem. Gebruik Nicorette® Fruit & Mint Mondspray duopack in combinatie met Nicorette® Invisi Patch wanneer u een zware roker bent, last heeft van een terugkerende onbedwingbare drang tot roken of wanneer een enkele vorm van nicotine substitutietherapie eerder niet afdoende bleek. Nicorette® Invisi Patch is een discrete pleister die uw nicotinebehoefte 16 uur lang onderdrukt. Combineer deze met uw wilskracht en Nicorette® Fruit & Mint Mondspray en zet een belangrijke stap naar een rookvrij bestaan. In handige duo verpakking.

  • Nicorette® Fruit & Mint Mondspray tempert uw rookverlangen in dertig seconden met 1 à 2 verstuivingen. Start met één verstuiving. Vermindert de hunkering niet na een paar minuten, gebruik dan een tweede verstuiving.
  • De therapeutische nicotinespray onderdrukt ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en verminderde eetlust, waardoor uw succes op een rookvrij leven groter wordt.
  • Nicorette® Fruit & Mint Mondspray is een snelle manier om van uw rookverlangen af te komen. De twee Nicorette-sprays vervangen tot wel 300 sigaretten. De smaak van fruit en munt zorgt voor een langdurig frisse adem.
  • Nicorette® Fruit & Mint Mondspray is een geneesmiddel voor volwassenen. Niet te gebruiken door niet-rokers. In handige duo verpakking.
  • Combineer Nicorette® Fruit & Mint Mondspray met de Nicorette® Invisi Patch wanneer u een zware roker bent en zet een belangrijke stap naar een rookvrij leven.
Gebruik

Ontgrendel de kinderbeveiliging. Houd de spraykop dicht bij uw geopende mond. Spuit de spray in de mondholte of zijwaarts in de wang zonder te slikken, in te ademen, de lippen te bevochtigen, te eten of te drinken. Herhaal dit nog een keer als uw rookverlangen niet binnen enkele minuten afneemt. Vergeet niet na gebruik de spray veilig te vergrendelen.

Samenstelling

Werkzame stof (per ml oplossing): 13,6 mg nicotine

Hulpstoffen: propyleenglycol, watervrij ethanol, trometamol, poloxameer 407, glycerol, natriumbicarbonaat, levomenthol, aroma van rode vruchten, verkoelend aroma, sucralose, kaliumacesulfaam, zoutzuur (voor pH aanpassing), gezuiverd water

Contra indicatie

Overgevoeligheid voor nicotine of een van de hulpstoffen. Kinderen onder de 18 jaar. Mensen die nooit gerookt hebben.

Gegevens
CNK4101622
FabrikantenJohnson & Johnson
MerkenNicorette
Bijsluiter