Peha Soft Handschoen Nitrile Guard Xl 100 9422044

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of in de automaat

Ophalen in ons afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De beschermingshandschoen Peha-soft nitrile guard wordt in de dagelijkse ziekenhuispraktijk gebruikt op die plekken waar de optimale bescherming van de gebruiker centraal staat (zie EN 374). De handschoen beschermt dankzij de lange kap optimaal tegen spetters, ongeacht of hij nu in het laboratorium, bij oppervlaktedesinfectie of bij de omgang met cytostatica wordt gebruikt. De Peha-soft nitrile guard biedt dus ideale bescherming bij veelzijdige toepassingen en taken in het ziekenhuis. Het heeft een optimaal draagcomfort, vingertoppen met grip en polymere binnenlaag en is bestand tegen een groot aantal chemicaliën, zoals bv. cytostatica en desinfectiemiddelen. Getest conform DIN EN 455, EN 374 en ASTM F1671.

Indicatie

Nitril onderzoekshandschoenen.

Gegevens
CNK2742146
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann
Breedte110 mm
Lengte260 mm
Diepte70 mm
Kenmerken
  • Niet-steriele, poedervrije onderzoeks- en beschermingshandschoen voor eenmalig gebruik, gemaakt van latexvrij nitrilrubber; blauw,
  • Medisch hulpmiddel, klasse I, en persoonlijke beschermingsmiddelen, categorie III,Vingertoppen met textuur voor hoge tastgevoeligheid en veilige grip,
  • Perfecte pasvorm en superieur comfort,
  • Zeer elastisch, scheurbestendig en veilig,
  • Type I allergie vrij (tegen latex proteïnen),
  • Ambidexter,
  • Goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen.